fbpx

    Biograf Kyje - Camino na kolečkách

    Biograf Kyje - Camino na kolečkách
    Datum konání:
    st, 16. květen 2018, 19:00
    Kategorie:
    kino
    Vstupné:
    40 Kč

    Do Santiaga de Compostela na vozíku? Honza Dušek trpí roztroušenou sklerózou a jeho přáním bylo projít po cestě poutníků až do slavného španělského města. Jeho kamarád, cestoval Petr Hirsch, mu je splnil a vzal s sebou i filmaře.

    Vznikl tak dokument o tom, že doputovat do Santiaga se dá i na vozíku a že důležité je mít víru a přátele. Dokument zaznamenává cestu dlouhou 640 kilometrů, 29 dnů nabitých zážitky, španělským vedrem i ostrým deštěm a nesnázemi, které cestovatelům pouť připravila. Debaty se zúčastní Honza Dušek, Petr Hirsch i režisérka snímku Eva Toulová. Přijďte se inspirovat, třeba se do Santiga vydáte i vy.

    Hosté besedy: Jan Dušek (pacient s RS), Petr Hirsch (cestovatel a kamarád J. Duška) a režisérka Eva Toulová.

    Držitelé členské karty mají vstup zdarma. Členskou kartu lze zakoupit před promítáním nebo každou středu od 15 do 18 hod. na pokladně v KD Kyje. Cena je členské karty na rok 2018 je 50 Kč.

    Součástí Biografu Kyje je také kinokavárna. Promítání si můžete zpříjemnit kávou, domácí limonádou a něčím na zub.

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online