fbpx

    Biograf Kyje - The Elements

    Biograf Kyje - The Elements
    Datum konání:
    st, 21. listopad 2018, 19:00
    Kategorie:
    kino
    Vstupné:
    40 Kč

    Na extrémní sporty stačí i česká kotlina. Uvedeme dokument o třech českých sportovcích, kteří se vydali po nebezpečných cestách horolezectví, hloubkového potápění a BASE jumpingu.

    Název snímku znamená „živly“, tři sporty zastupují zemi, vodu a vzduch. Poslední zbývající živel je oheň. A přesně ten měl každý sportovec v srdci, Marek Holeček, Michal Rišian a Martin Trdla se dokázali zapálit pro věc a pustit se do nečekaných překážek. Martin Trdla tragicky zahynul, přesto nebo možná právě proto se tvůrci rozhodli dovést projekt do konce. Mohou tak teď představit snímek, který mapuje extrémní sporty v Česku a ukazuje životní příběhy českých sportovců.

    Držitelé členské karty mají vstup zdarma. Členskou kartu lze zakoupit před promítáním nebo každou středu od 15 do 18 hod. na pokladně v KD Kyje. Cena je členské karty na rok 2018 je 50 Kč.

    Součástí Biografu Kyje je také kinokavárna. Promítání si můžete zpříjemnit kávou, domácí limonádou a něčím na zub.

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online