fbpx

    Pohádková neděle - Nešťastný šafářův dvoreček

    Pohádková neděle - Nešťastný šafářův dvoreček
    Datum konání:
    ne, 14. duben 2019, 15:00
    Kategorie:
    pro děti
    Vstupné:
    50 Kč

    5+1 zdarma

    Vydejte se s námi do jedné malované chalupy se slaměnou střechou, kde žije selka. Nemá zrovna moc štěstí, práce na poli se jí sice daří, ale chlévy zejí prázdnotou a liška jí odnesla kuřata a velká voda zase husy.

    Navíc selka nemá děti. A to by si je tak přála! Jednoho dne si pro radost upeče z mléka, mouky, medu a koření malého panáčka. Dá mu jméno Zápecníček a je to kluk jako buk. Dělá selce radost. Roste jako z vody a žádná práce mu není cizí. Jednou se vydá do světa na zkušenou. Při svém putování vidí mnoho nového a zajímavého. Dokonce si najde i mnoho dobrých přátel, kterým v širém světě dokáže pomoct. A když se konečně vrátí na dvoreček své maminky, čeká ho tam překvapení! Najde tam nevěstu Medunku, holčičku upečenou z medového perníku. Přijďte na pohádku plnou známých lidových písniček a veselých zvířátek.

    Hraje: Divadlo KAPSA Andělská Hora

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online