fbpx

    Divadelní představení Společenstvo vlastníků

    Divadelní představení Společenstvo vlastníků
    Datum konání:
    pá, 3. květen 2019, 19:30
    Kategorie:
    divadlo
    Vstupné:
    150 Kč

    Někteří sousedi vám mohou ze života udělat tragédii, tihle ale vytvoří komedii. Přijďte na divadelní hru Jiřího Havelky, kterou představí úspěšný amatérský soubor Divadelní Sekce Praha. Při jedné domovní schůzi se uvolní emoce a už je nepůjde zastavit. Snaha o vytvoření lepšího prostředí pro život v domě naráží na všechny po léta nashromážděné nesnášenlivosti, předsudky a drby.

    Příběh hry je současně smutným i komickým svědectvím o neschopnosti si porozumět a dohodnout se, o malých a zákeřných manipulacích a také vzpomínání na staré dobré časy. Mrazivá komedie Jiřího Havelky odhaluje, jací jsme a že sdílení jednoho činžáku dokáže být pořádná fuška, i když se to před domovní schůzí vůbec nezdá.

    Předprodej: Petra Opplová, tel.: 777 125 338 e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
    nebo v KD Kyje hodinu před začátkem představení.

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online