fbpx

    Biograf Kyje - Maradona

    Biograf Kyje - Maradona
    Datum konání:
    st, 16. říjen 2019, 19:00 - 22:00
    Kategorie:
    kino
    Vstupné:
    50 Kč

    5+1 zdarma

    Strhující portrét fotbalisty Maradony spolu s exkluzivním hostem Ladislavem Vízkem v Biografu Kyje.

    Diego je usměvavý kluk z předměstí, který miluje fotbal a svou velkou rodinu. Díky obrovskému talentu plní sny sobě, svým blízkým i stovkám milionů fanoušků po celém světě. V Neapoli, kde by i ďábel potřeboval bodyguarda, se Diego stává Bohem. Fanatický obdiv a slávu je těžké ustát a Diego skrývá svou lidskou tvář čím dál víc pod masku Maradony. Tomu nejsou cizí divoké večírky, nevěry, podvody, kokain ani pletky s mafií. Zničující spirála se roztáčí. Strhující portrét jedné z nejslavnějších a nejvíce kontroverzních osobností poskládal držitel Oscara Asif Kapadia (Senna, Amy) z více než 500 hodin záběrů z Maradonova soukromého archivu.

    Váženým hostem promítání bude tentokrát Ladislav Vízek, fotbalový bohém a legenda československého fotbalu. Bývalý hráč Dukly Praha, pak Le Havru, který byl do svých skoro šedesáti let aktivním hráčem a proti Maradonovi hrál v roce 1982 v Mar del Plata (Argentina - ČSSR 0:0). Besedu s hostem povede sportovní novinář Tomáš Nohejl.

     

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online