fbpx

    ZRUŠENO / Biograf Kyje: Havel

    ZRUŠENO / Biograf Kyje: Havel
    Datum konání:
    st, 14. říjen 2020, 19:00
    Kategorie:
    kino
    Vstupné:
    50 Kč

    5+1 zdarma

    Co byste obětovali pro pravdu a lásku?
    Celovečerní film Havel přináší příběh jedné z nejvýraznějších osob naší historie Václava Havla z jeho disidentských dob, kdy ještě nebyl slavnou osobností.

     „Portrét státníka nečekejte,“ slibuje režisér Slávek Horák. Film se soustředí na Havlův bouřlivý osobní život, kterému dominuje boj za pravdu a správnou věc, pronásledování, věznění a také milostné vztahy, vlastní pochyby a humor. V centru všeho je pak neobvyklý a o to silnější vztah s manželkou Olgou.
    Film Havel se odehrává mezi roky 1968 a 1989 a zachycuje dlouhou cestu a proměnu hlavního hrdiny od lehkovážného a úspěšného dramatika šedesátých let, přes bojovníka za lidská práva v letech sedmdesátých až po vůdčí osobnost sametové revoluce a celosvětovou ikonu. Dějiny jsou ale až v druhém plánu, film Havel nabízí především velký, vzrušující a málo známý příběh, jakých není ve světě mnoho (Bontonfilm)

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online