fbpx

    Biograf Kyje - Hranice práce

    Biograf Kyje - Hranice práce
    Datum konání:
    st, 18. duben 2018, 19:00
    Kategorie:
    kino
    Vstupné:
    40 Kč

    Dokument Hranice práce byste neměli minout. Vzbudil totiž celostátní diskuzi o podmínkách na pracovištích s minimální mzdou. Novinářka Saša Uhlová se vydala do několika podniků, kde si vyzkoušela náročná a špatně ohodnocená zaměstnání. Nechala se zaměstnat v drůbežárně, nemocniční prádelně i třídírně odpadu.

    Pracovala v drsných podmínkách a vše natáčela skrytou kamerou. Výsledkem je oceňovaný dokument, který odhaluje skutečnosti, jež vůbec nechceme vidět. Jak žijí lidé, díky jimž si můžeme koupit kuře a upéct si ho? Zjistěte na projekci filmu Hranice práce, kam dorazí i publicistka a protagonistka filmu Saša Uhlová. Po promítání tak bude následovat debata. Určitě budete mít spoustu otázek.

    Host besedy: Saša Uhlová (spoluautorka filmu)

    Držitelé členské karty mají vstup zdarma. Členskou kartu lze zakoupit před promítáním nebo každou středu od 15 do 18 hod. na pokladně v KD Kyje. Cena je členské karty na rok 2018 je 50 Kč.

    Součástí Biografu Kyje je také kinokavárna. Promítání si můžete zpříjemnit kávou, domácí limonádou a něčím na zub.

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online