fbpx

    Koncert pro Motýlek

    Koncert pro Motýlek
    Datum konání:
    čt, 13. září 2018, 18:00
    Kategorie:
    koncert
    Vstupné:
    200 Kč

    Srdečně vás zveme na koncert krásných muzikálových, filmových a populárních melodií z per takových autorů jakými byli G. Gershwin, A. L. Webber, F. Loewe, R. Friml, J. Ježek a další.

    Těšit se můžete např. na nádhernou píseň Marie Magdalény z rockové opery Jesus Christ Superstar, na vyznání mládence Tonyho dívce Marii z muzikálu West Side Story, filmovou melodii z oskarového filmu Forrest Gump, či pár melodií s moudrými texty pánů Voskovce a Wericha. Věříme, že každý z posluchačů si v programu nalezne něco i z mnoha dalších časem prověřených hudebních skvostů, které ho potěší a vytrhnou na chvíli z každodenní reality.

    Elin Špidlová je zpěvačka známá z několika hlavních rolí na nejprestižnějších muzikálových scénách nejen v Praze. Prošla punkem, anglickou nezávislou scénou, folkem, muzikálem, jazzem, klasikou. Ráda spojuje prvky klasicky vedeného hlasu s popovou hudbou a její repertoár je velmi bohatý. Vzdává hold především „velkým“ českým písním a skladbám. Vladimír Jelen jako člen profesionálních souborů účinkoval na významných domácích a zahraničních pódiích. Má široký repertoár skladeb mnoha hudebních stylů – gregoriánský chorál, moderní interpretace české lidové hudby nebo duchovní hudba starších období. V současnosti se věnuje koncertní interpretaci operních i operetních árií a písní klasických muzikálů. Veronika Ptáčková je vynikající sólistkou i vyhledávanou komorní hráčkou doma i v zahraničí. Vyniká technickou precizností a díky schopnosti improvizovat je ceněnou hráčkou také na populární scéně. Spolupracuje s předními pěvci Státní opery v Praze, doprovází sborová tělesa, natáčí pro Český rozhlas. Vyučuje na klavírních kurzech, skládá, aranžuje a věnuje se autorské hudbě. Večerem provede patronka Motýlku, moderátorka Ester Janečková.

    Výtěžek koncertu je určen na financování ojedinělých služeb pro děti s handicapy. Komunitní centrum Motýlek poskytuje sociální služby 17 let. Ročně v něm nachází podporu několik set klientů i s rodinami, jejichž život vyžaduje specifický přístup ať už z důvodu zdravotního postižení či sociálního vyloučení, nebo potřebují pomoc při řešení náročných životních událostí. KC Motýlek bylo oceněno Kontem Bariéry za přínos k integraci dětí se zdravotním postižením. 

    Těšíme se na Vás.
    Hana Urbanová, ředitelka, a kolektiv pracovníků
    www.motylek.org

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online