fbpx

    BUDE PŘESUNUTO - Biograf Kyje: Bába z ledu

    BUDE PŘESUNUTO - Biograf Kyje: Bába z ledu
    Datum konání:
    st, 12. leden 2022, 19:00
    Kategorie:
    kino
    Vstupné:
    50 Kč

    5+1 zdarma

    Lze ještě v pokročilém věku vykročit z rutiny a dát životu nový směr? Šedesátileté Haně dá nečekaný impulz setkání s vrstevníkem Broňou, jenž ji nadchne pro otužování.

    Po setkání s otužilcem Broňou (Pavel Nový) začíná ovdovělá Hana (Zuzana Kronerová) pozvolna měnit svůj stereotypní život, který se doposud točil výhradně kolem jejích synů (Marek Daniel, Václav Neužil), snach (Petra Špalková, Tatiana Vilhelmová) a vnoučat. Zatímco šedesátnice Hana prožívá love story, tradiční víkendové obědy v rodinné vile ztrácejí na idyličnosti a postupně vyplouvá na povrch, že každý z hrdinů má nějaké tajemství. Haniným nečekaným spojencem se stává vnuk Ivánek, který si zamiloval nejen svérázného Broňu, ale i jeho slepici Adélu a otužileckou komunitu na břehu Vltavy. Příběh rozkrývající nelehké vztahy mezi třemi generacemi přináší naději, že život lze vzít do vlastních rukou v jakémkoli věku.

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online