fbpx

    Koncert: ANASTASIS

    Koncert: ANASTASIS
    Datum konání:
    po, 27. červen 2022, 18:30 - 20:00
    Kategorie:
    koncert
    Vstupné:
    250 Kč

    Jste připraveni na intenzivní emocionální zážitek? Na dětské oči, které vám hledí přímo do duší?

    Ocitnete se úplně v jiné realitě, v příběhu dvou světů a věřte, že Vaše emoce Vás budou provázet celým představením. Uslyšíte autorské písně se silnými texty, doplněné o prvky činohry i taneční choreografie. Zkrácená forma velko-jevištního divadelního představení v podobě koncertního vystoupení vám nabídne ty nejsilnější momenty živého projektu ANASTASIS.

    Uslyšíte autorské písně se silnými texty, doplněné o prvky činohry i taneční choreografie. Ocitnete se úplně v jiné realitě, v příběhu dvou světů a věřte, že vaše emoce se stanou součástí celého představení. Můžete se těšit na velmi zajímavé herecké dialogy, jež poskytnou odpovědi na otázky, na které lidstvo stále hledá odpověď. Stejně tak  pěvecké výkony ať už sólistů, nebo sborů vás přesvědčí o neobvyklé síle, kterou leckdy neprožijete ani na věhlasném, komerčním vystoupení. Na své si přijdou také malí diváci, které potěší svět fantazie a zázraků

    Záměrem uměleckého projektu dětí a mladých lidí je přispět ke změně myšlení, probuzení lásky k životu, zamyšlení se nad skutečnými životními hodnotami, ale i nad alarmujícím tématem, kterým je stav naší planety a přírodního prostředí.

    Rezervace vstupenek probíhá přes e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Výtěžek z koncertu poslouží k rozvoji a potřebám hudebního projektu.

    Další informace:

    www.projectanastasis.com

    https://www.facebook.com/projectanastasis/

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online