fbpx

    Iluzionistická show - Pavel Dolejška

    Iluzionistická show - Pavel Dolejška
    Datum konání:
    so, 25. listopad 2023, 17:00
    Kategorie:
    ostatní
    Vstupné:
    190 Kč

    Malí i velcí (od 6 let), přijďte s námi prožít večer plný neuvěřitelných iluzí a velkolepých efektů!

    Několikanásobný držitel mezinárodních ocenění v moderní magii a významné CENY DIVÁKŮ, který zároveň jako jediný český kouzelník a iluzionista několikrát vystoupil před 14 000 diváky v pražské O2 Areně v rámci hokejových utkání uprostřed ledové plochy. Vede kouzelnický kroužek, kde vychovává další generace kouzelníků. Pravidelně vystupuje na prestižních akcích po celém světě a pořádá také své vlastní divadelní show. Je členem prestižního uskupení Falešných hráčů a tváří kouzelnického obchodu Dokonalý trik, kde vydal vlastní kouzelnickou sadu pro děti a mládež. Pavel je hrdým patronem organizace pro handicapované Modrý klíč a ambasadorem značky stylových dřevěných doplňků BeWooden. Jako asistentka se po jeho boku několik let pohybovala česká modelka Dominika Mesarošová. Je autorem speciálních efektů v divadelním remaku filmu SAXANA ve Studiu DVA pod režií Šimona Cabana v hlavní roli s Janem Krausem a Ivanou Chýlkovou. Nechal zmizet ochrankou hlídané hodinky Perrelet v hodnotě 1 500 000,- Kč, aby se následně objevily v uzavřené plechovce s oříšky. Již řadu let patří mezi nejvyhledávanější, a díky svému profesionálnímu přístupu, nejoblíbenější kouzelníky nejen v České republice. Nedávno byl pozván i do nejsledovanější české talk show Všechnopárty s Karlem Šípem.

    Pavel Dolejška se narodil 18. dubna 1989 v Praze. Již od raného mládí tíhnul k umělecké činnosti.
    Od roku 1999 navštěvoval kouzelnický kurz pod vedením Ing. Jana Jedličky, tehdejšího prezidenta Českého magického svazu. V tomto čase se v jeho hlavě zrodil velký sen – stát se světově uznávaným kouzelníkem, iluzionistou a mágem.

     

    Vstupenky k zakoupení ZDE

     

    KD Kyje, Šimanovská 47, Praha 14
    info@kdkyje.cz

    Pokladna: 724 099 889, 226 220 533
    Online prodej zde

    Pokladna v KD Kyje je otevřena každou středu od 15 do 18 hodin a vždy hodinu před akcí. Vstupenky lze zakoupit také v kavárně na Plechárně Černý Most (pondělí až pátek od 14 do 21 hod., v sobotu a v neděli od 12 do 21 hod.) nebo online